dimecres, 20 d’octubre del 2010

Activitats per començar el món educatiu.

Hi ha molts tipus d'aprenentatges per començar a introduïr als nens conceptes bàsics, com ara els números, els colors, els animals, la música...

Aquí proposo una sèrie de pàgines web on es treballen aquests elements a través de la pintura, l'escriptura i jocs diversos.

- Cargols al pati  és una pàgina web per incitar a la descoberta de l'entorn natural. Es mostra la descripció dels cargols, la cargolera, experiments, treballs dels alumnes sobre dibuix, plastilina, pintura, treball del llenguatge plàstic i verbal, activitats en línia i enllaços.

- 123pint  és un programa per la iniciació a l'aprenentatge dels nombres de l'1 al 9. Mitjançant diverses proves l'alumne es familiaritzarà amb la forma, el so i el valor que representa cada nombre.

- Cançons per als infants és un recull de cançons de tot tipus per als més petits. Hi podem trobar: cançons de falda, cançons de bressol, cançons de dansa i joc, etc.

En aquestes pàgines web i moltes més podem trobar molta diversitat de material per treballar elements essencials per a l'eduació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada